Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: po duben 23, 2007 7:12 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Jája202 napsal: |
dragulaja napsal: |
Tak kdyz do obchodu pridava veci jen johny, tak si to ohlida ;-] |
mno to jo ale chapeš třeba si já koupim foto johnyho a budu chtít prodat a prodám jinou víš??? to je jen příklad to bych neudělala ale může se tak stát.. někdo to třeba tak udělá... |
no tak to ne žejo! zaprví das odkaz do TOPICU té fotky v obchodě a za druhý je vše v logu co kdo s čím hejbe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: út duben 24, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
Johny55 napsal: |
Jája202 napsal: |
dragulaja napsal: |
Tak kdyz do obchodu pridava veci jen johny, tak si to ohlida ;-] |
mno to jo ale chapeš třeba si já koupim foto johnyho a budu chtít prodat a prodám jinou víš??? to je jen příklad to bych neudělala ale může se tak stát.. někdo to třeba tak udělá... |
no tak to ne žejo! zaprví das odkaz do TOPICU té fotky v obchodě a za druhý je vše v logu co kdo s čím hejbe  |
velky bratr johny nas sleduje logem  _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: út duben 24, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
OMG všecko je brutal drahý, nejsem skoro vůbec u počitače nestihám nasbírat tolik money........   _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út duben 24, 2007 1:04 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
RuSo. napsal: |
OMG všecko je brutal drahý, nejsem skoro vůbec u počitače nestihám nasbírat tolik money........   |
Jo, to je taky můj problém.
Ten limit 5 příspěvků je sice dobrej proti spammerům, ale zase když třeba na fórum přijdu já po 3 dnech, otevřu si nepřečtená témata (třeba 40) a chci na ně odpovědět, tak FM budu mít stejně jen za 5 a ten zbytek mám "zadara". Zato spammeři, co sedí na netu nonstop a každou hodinu někde vyblejou 5 "duchaplných" příspěvků mají stejně víc FM než já.  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út duben 24, 2007 1:28 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Broupal napsal: |
OMG všecko je brutal drahý, nejsem skoro vůbec u počitače nestihám nasbírat tolik money........   |
Jo, to je taky můj problém.
Ten limit 5 příspěvků je sice dobrej proti spammerům, ale zase když třeba na fórum přijdu já po 3 dnech, otevřu si nepřečtená témata (třeba 40) a chci na ně odpovědět, tak FM budu mít stejně jen za 5 a ten zbytek mám "zadara". Zato spammeři, co sedí na netu nonstop a každou hodinu někde vyblejou 5 "duchaplných" příspěvků mají stejně víc FM než já.  |
No tak jako co mám asi dělat...neustále nespokojení tak já už nevim pánové! cenu pudou dolu mě ivča včera prodavala už jen za 250 takže vyčkejte a taky si zakupujete. Ještě aby se všechno koupilo hned par dnu po spuštění to by bylo o ničem ! musí to bejt trochu stížený a zajímavý ! VRRRR .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út duben 24, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|

|
Jestli vám to ještě nedošlo za nové téma je mnohem víc FM přes 20. takže pokud budeme mit nějaký napad něco zajímaveho s čím se budete chtít podělit...taky za to dostanete více FM  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: út duben 24, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Jestli vám to ještě nedošlo za nové téma je mnohem víc FM přes 20. takže pokud budeme mit nějaký napad něco zajímaveho s čím se budete chtít podělit...taky za to dostanete více FM  |
to jsem zkoušela a dostala jsem myslim 7... :D tak ti to nějak blbne johnysko _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: út duben 24, 2007 3:05 pm Předmět: |
|
|

|
Klajfirka napsal: |
to jsem zkoušela a dostala jsem myslim 7... :D tak ti to nějak blbne johnysko |
No je to jak kdy, ale většinou dostaneš víc když tam ještě něco napíšeš pokud je malej text tak je to možný. Například za to v mimo všechno jak jsem zakladal jak to bylo doopravdy tak to bylo 22FM
Naposledy upravil Johny55 dne út duben 24, 2007 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: út duben 24, 2007 8:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
po delší době sem kuknu na ruzné nové témata a zjistím že u sebe mam nějaké money :D a nikde nic o tom....tak začíná patraní ale už jsem vypatrala..jen ještě nechapu princip. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: st duben 25, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Lidičky hoďte na ty fotky v obchůdku naký slevy...... Nemam tolik prachů..... a nestihám vůbec vydělat:-( _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: st duben 25, 2007 5:45 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Lidičky hoďte na ty fotky v obchůdku naký slevy...... Nemam tolik prachů..... a nestihám vůbec vydělat:-( |
dyť už máš keke dooost... si můžeš dovolit snad všechno "ojeté" ne? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: pá duben 27, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Lidičky hoďte na ty fotky v obchůdku naký slevy...... Nemam tolik prachů..... a nestihám vůbec vydělat:-( |
dyť už máš keke dooost... si můžeš dovolit snad všechno "ojeté" ne? |
kdo by bral ojeté ????? ........jáí bych taky chtěla nové nepoužité :D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: so duben 28, 2007 12:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Johniku nemohl by si udělat aby se nam přičítali i FM za prohlížení stranek? Třeba za jednu otevřenou stranku by sme dostavali 0.20.... Limit by byl např 10FM... Občas totiž vůbec nevím co mam psát a FM chci Spamovat ale ne.... _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: so duben 28, 2007 1:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Johniku nemohl by si udělat aby se nam přičítali i FM za prohlížení stranek? Třeba za jednu otevřenou stranku by sme dostavali 0.20.... Limit by byl např 10FM... Občas totiž vůbec nevím co mam psát a FM chci Spamovat ale ne.... |
stejně spamuješ.. .p _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: po duben 30, 2007 10:05 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Johneee!!!! Sem koupil fotka Klajfirka 1 ona ale je uplně stejná jako 2 jak to? Chci sve prachy zpátky!!! Fotku ti vratím! _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: po duben 30, 2007 10:31 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Johneee!!!! Sem koupil fotka Klajfirka 1 ona ale je uplně stejná jako 2 jak to? Chci sve prachy zpátky!!! Fotku ti vratím! |
:D:D:D pech no..:D _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: po duben 30, 2007 10:33 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Johneee!!!! Sem koupil fotka Klajfirka 1 ona ale je uplně stejná jako 2 jak to? Chci sve prachy zpátky!!! Fotku ti vratím! |
:D:D:D pech no..:D |
Co to je za podvod!!!!???? Ja natěšenej a zjistim že sem koupil stejnou fotku kterou stejně už mam na pozadí(kecám).... Měl sem slzy na krajičku:-( _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|