Autor |
Zpráva
|
sunii |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 4:20 pm Předmět: AKTUÁLNĚ |
|
|
Anonymní
|
aktualne sem si porezala i druhou ruku, takze mam obe obvazany jako mumie a aktualne si balim ,) japíí...
//asi ste pochopili, ze sem proste piste, co se aktualne deje, co delate, kam se chystate, co se stalo nebo i nejaky veci upe mimo, takova volnost... ste freemeni .) tady si delejte co chcete (teda krom spamu, od toho tu je jina vec .)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 4:51 pm Předmět: Re: AKTUÁLNĚ |
|
|
 Ultra uživatel

|
SunnyCZ napsal: |
aktualne sem si porezala i druhou ruku, takze mam obe obvazany jako mumie a aktualne si balim ,) japíí...
//asi ste pochopili, ze sem proste piste, co se aktualne deje, co delate, kam se chystate, co se stalo nebo i nejaky veci upe mimo, takova volnost... ste freemeni .) tady si delejte co chcete (teda krom spamu, od toho tu je jina vec .)) |
mno právě mi upad kus perníčku na zem, a pes ho sněd  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Aktuálně si povídám s kámošema přes ts, segra vedle mě sedí a klepe do klávesnice....mno a ještě při tom se snažím vykoumat internetové rádio, které už funguje, jen vychytávám mouchy...... hned až to bude úplně good tak vás informuju a budete moc poslouchat .... super mega ultra rádio :D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 5:20 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
Aktuálně si povídám s kámošema přes ts, segra vedle mě sedí a klepe do klávesnice....mno a ještě při tom se snažím vykoumat internetové rádio, které už funguje, jen vychytávám mouchy...... hned až to bude úplně good tak vás informuju a budete moc poslouchat .... super mega ultra rádio :D |
jako že bys vysílal jo, to je good to mě pak naučíš .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
***** |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
Organizace Hebmilo

|
aktálně píšu stupidní příspěvek a z achvilu kliknu na tlačítko Odeslat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sergei |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Aktuálně poslouchám Johnyho rádio .gif) _________________ Fotoweb městské hromadné dopravy
Naposledy upravil Sergei dne pá prosinec 16, 2005 1:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Více o rádiu - Novinky...... .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 11:05 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Aktuálně čučim do monitoru a chystám se, že za chvilku půjdu spát. _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: čt prosinec 15, 2005 11:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tedka aktualne se nudim a cekam na novej fup protoze mam za 20 minut jet zas 850kbs, tak se nudim a prohližim forum  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 1:50 pm Předmět: |
|
|

|
Aktuálně koukám ven....je fakt špatný počasí, vítr fouká jako fakt mooc...málem sem odlétl, když sem šel ze školy...... Mno a taky si připravuju písničky na večer, na rádio  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sergei |
Zaslal: pá prosinec 16, 2005 4:28 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: ne prosinec 18, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Aktuálně prohlížím fórum a koukám, jak to tady ty čů***i z GZ zaspamovali  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po prosinec 19, 2005 6:35 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
aktuálně stoprocentně souhlasim s Broupalem .gif) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: po prosinec 19, 2005 10:33 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
premejslim, proc jsem zase zaspal,a zase v pondeli. "NENAVIDIM PONDELI" _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po prosinec 19, 2005 10:59 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
aktuálně si myslim že alven je nejlepší napodobenina garfielda nepochybně v celý čr _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: po prosinec 19, 2005 11:10 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|