|
jak na to? tudududuu :P |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
spamujete?:D |
ano, pro prachy |
|
30% |
[ 3 ] |
ano, ze zvyku |
|
20% |
[ 2 ] |
nejsem si vědom/a |
|
50% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
Autor |
Zpráva
|
Broupal |
Zaslal: čt duben 26, 2007 2:59 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Riviera Kid napsal: |
Broupal napsal: |
Riviera Kid napsal: |
jelikoz v nasi sekci spam trochu redukujeme, spamujeme alespon tady jinak se omlouvam teda za ty topici s tema linkama na download ale myslel jsem, ze by to nekomu mohlo udelat radost |
Jo, tak to samozřejmě ničemu nevadí, to ani není spam. Já je teda bohužel moc nevyužiju, protože PM na RS jaksi nevlastnim.
Každopadně SPAM je, když Klímič do 3 příspěvků napíše 3 písmenka: A N O
Takže takto prosím ne, v našich dalších sekcích budeme SPAM taky náležitě redukovat.
Jinak ještě malá informace pro spammery:
Pokud napíšete spam-příspěvek, připíšou se vám FM a někdo (Já, Johny55, ...) vám ho smaže, tak se zároveň s ním smažou i ty FM za něj.  |
tak ja taky na RS nevlastnim premium account ale stahnout se to casem da. treba tedka stahuju SG cesky. jinak se snazim i hazel linky na jiny upy ale moc jich neni |
No, já zrovna teď stahuju DVD Auta, má to 47 částí ...
Předtím sem stahoval DVD Shreka asi 2 měsíce...
Já to mám blbý v tom, že se k netu dostanu jen občas, což je pěkně na hovno. Nechápu, proč všichni jedou ten rapid, když sou mnohem lepší služby.  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|