|
Missile 3d |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Autor |
Zpráva
|
Riviera Kid |
Zaslal: po duben 30, 2007 8:48 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
tak ty si solidni spamer  _________________ - Unesli pana Rimmera. Unesli pana Rimmera!
- Tak rychle pryč, než nám ho vrátěj!
-------------------------------------------
- Celkově vzato, 100% úspěšný výlet.
- Ale přišli sme o pana Rimmera.
- Celkově vzato, STOPROCENTNĚ úspěšný výlet! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slaw3K |
Zaslal: po duben 30, 2007 11:45 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
!!!Za to se omlouvám!!! hlásilo mi to chybu v PHP když jsem ten příspěvek chtěl odeslat a tak jsem to zkusil vícekrát a jak to tak vypadá, tak se odesílal správně..
Johny, mohl bys mi pls máznout posledí 4 odpovědi v tomto tématu?? předem ti dík.. _________________ !!!If you can read this, I ran over you!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út květen 01, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
slaw3K napsal: |
!!!Za to se omlouvám!!! hlásilo mi to chybu v PHP když jsem ten příspěvek chtěl odeslat a tak jsem to zkusil vícekrát a jak to tak vypadá, tak se odesílal správně..
Johny, mohl bys mi pls máznout posledí 4 odpovědi v tomto tématu?? předem ti dík.. |
No, jestli to neva, tak sem to smázl já. Holt, stane se ...  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
slaw3K |
Zaslal: út květen 01, 2007 8:35 pm Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Broupal napsal: |
slaw3K napsal: |
Johny, mohl bys mi pls máznout posledí 4 odpovědi v tomto tématu?? předem ti dík.. |
No, jestli to neva, tak sem to smázl já. Holt, stane se ...  |
jj, díky ti moc.. Vážně to nebylo úmyslně..  _________________ !!!If you can read this, I ran over you!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|