Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: po květen 07, 2007 11:06 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
Ivča napsal: |
jo,taky jsme s Milánkem řikali,že už nebudem pít,protože pak vypadáme ještě víc tragicky než normálně
důkaz:
no jinak mi připadá mnohem lepší sem dát něco takovýho, než se schválně xichtit,protože když je to schválně,tak nikdy nevznikne tak skvělej xicht jako když je to omylem .....................  |
řekla bych .. spíš nechutné než skvělé :DDDDdd
 _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po květen 07, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dejnaa_O: napsal: |
jo,taky jsme s Milánkem řikali,že už nebudem pít,protože pak vypadáme ještě víc tragicky než normálně
důkaz:
no jinak mi připadá mnohem lepší sem dát něco takovýho, než se schválně xichtit,protože když je to schválně,tak nikdy nevznikne tak skvělej xicht jako když je to omylem .....................  |
řekla bych .. spíš nechutné než skvělé :DDDDdd
 |
mně tvoje držky připadají tak trochu trapné a taky ti to necpu ...jen tak mimochodem.... ....zřejmě jsem to nenapsala dost srozumitelně,ale to slovo "skvělej" bylo myšleno tak trochu hyperbolicky // to teda pro ty méně chápavé  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: po květen 07, 2007 3:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myslím ivčo že ted to dejna nemyslela zle ??? Mýlim se ??? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po květen 07, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Klímič napsal: |
myslím ivčo že ted to dejna nemyslela zle ??? Mýlim se ??? |
no moment a vyznělo snad z toho mýho příspěvku,že já tam myslím něco zle?? jestli jo,tak to teda pardooon  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: po květen 07, 2007 3:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
,,mně tvoje držky připadají tak trochu trapné a taky ti to necpu ...jen tak mimochodem....'' tohle mi přišlo jako narážka ale nechci se do tebe navážet dejna mi taky někdy sere  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po květen 07, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
,,mně tvoje držky připadají tak trochu trapné a taky ti to necpu ...jen tak mimochodem....'' tohle mi přišlo jako narážka ale nechci se do tebe navážet dejna mi taky někdy sere  |
no tak už by jí to někdo mohl říct,ne? néé tak jako kdykoli dá ona nějakou fotku,tak ani nepípnu... a když dám něco já,tak si samozřejmě kecy odpustit nemůže...ale tak to je jedno,stejně je to teda asi jen můj názor  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: po květen 07, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
,,mně tvoje držky připadají tak trochu trapné a taky ti to necpu ...jen tak mimochodem....'' tohle mi přišlo jako narážka ale nechci se do tebe navážet dejna mi taky někdy sere  |
no tak už by jí to někdo mohl říct,ne? néé tak jako kdykoli dá ona nějakou fotku,tak ani nepípnu... a když dám něco já,tak si samozřejmě kecy odpustit nemůže...ale tak to je jedno,stejně je to teda asi jen můj názor  |
jo odpustit si to může ale stejně asi tak ty nemusíš bejt jako ona _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: út květen 08, 2007 2:52 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Aleee ženský, nehádejte se.....
Všichni tu maji hezké fotky..... _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: út květen 15, 2007 7:18 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
RuSo. napsal: |
Aleee ženský, nehádejte se.....
Všichni tu maji hezké fotky..... |
no zrovna tady moc hezkých fotek nebude  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: út květen 15, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
já nesouhlasim se Sašou...sou to opravdu nehezké možná až blitkotvorné fotečky  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|