Autor |
Zpráva
|
sunii |
Zaslal: so květen 05, 2007 7:31 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
no ale fuj, jedině tyhlecty! .) autistaaaaaa mardošaaaa
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: út květen 08, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
mého. sjůprmena :O najděte si taky svýho. stojí to za to Ö _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RuSo. |
Zaslal: út květen 08, 2007 11:34 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Dejna: Ok taky by se mi hodil superman, du hledat.... _________________ Suckaaaaa!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: st květen 09, 2007 5:11 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Mě spíš než Superman připadá jak skinhead  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: so květen 12, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
dejnaa_O: napsal: |
mého. sjůprmena :O najděte si taky svýho. stojí to za to Ö |
sjupermanovi stoji *777*ale to je ok,tak to ma byt  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: so květen 12, 2007 5:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
ou jéé mééén ^^' _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: so květen 12, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Jooooooo
Jamie ja fakt good    _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klímič |
Zaslal: ne květen 13, 2007 1:02 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dřejmí oliver ??? ten kuchař ?? ten je hustej až na jeden díl teda  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: út květen 15, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: út květen 15, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Chci ho taky jestli je to superman...mohl by za mě dělat úkoly a mohl by za mě chodit čůrat když by se mi zrovna nechělo zvedat se od stolu _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ganga |
Zaslal: st květen 30, 2007 11:40 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: čt květen 31, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
strašně moc "miluju" ty debílky co si myslí že jsou neporazitelní a že sežrali všechno moudro světa....
ten poslední toho fakt "miluju".. je to nehorázný kkt.. ale on na to dojede o to se postarám...
Příloha zápisu o utkání
Před vyplácením, po skončení utkání mi (trenér domácího mužstva) p. Zbožínek Petr r.č.: ******/**** řekl, že mi nebude vyplaceno cestovné z důvodu věku HR pod 18 let. Dále sdělil p. Hrubému Jaroslavovi (jako dohlížejícímu orgánu OFS – za komisi rozhodčích) a mému otci (který mne dopravil na utkání), že je požadování cestovného podvod a že tím porušuji zákony ČR a tuto záležitost předá kriminální polici ČR. Podotýkám že toto sdělení nevhodně vykřikoval asi před třiceti lidmi. Protože po této události nebyl k dispozici pokladník, cestovné bylo nakonec vyplaceno p. Kaduchem M. r.č.: ******/****, který se však nepodepsal do zápisu o utkání.
Po dobu obou utkání nebylo poskytnuto HR žádné občerstvení.
miluju ten výraz ve tváři když je fakt nas*aný a ty ho s ledovým klidem posíláš slušně do píííííííííí*e  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|