Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Zaslat odpověď
 český den proti rakovině aneb dřívě květinový den :) « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
Autor Zpráva
Jája202
PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 2:25 pm    Předmět: český den proti rakovině aneb dřívě květinový den :) Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Český den proti rakovině (11. ročník tradiční veřejné sbírky Ligy proti rakovině Praha):

UICC a ECL (světová a evropská organizace proti rakovině) vyhlásily 4. únor Světovým dnem proti rakovině.
Liga proti rakovině Praha se k akcím Světového dne letos připojuje a 16. květen 2007, kdy uspořádá tradiční veřejnou sbírku spojenou s prodejem měsíčku lékařského, vyhlašuje Českým dnem proti rakovině.
Sbírka po deset let známá jako Květinový den proběhne pod tímto novým názvem, jejím symbolem zůstává žlutý kvítek, který budou dobrovolníci v tento den nabízet po městech a vesnicích po celé České republice. Minimální příspěvek za jednu kytičku je opět 20,- Kč.

Termín pro rok 2007:
středa 16. května
Tematické zaměření:
Dnešní děti – zítřejší svět. Výchova ke zdravému způsobu života v rodině.

Cíle sbírky:
- preventivně působit na širokou veřejnost prostřednictvím letáků s informacemi
- za nabízené kvítky měsíčku lékařského získat prostředky na boj proti rakovině - na nádorovou prevenci (programy pro děti a mládež - výchova k nekuřáctví, preventivní publikace, přednášky atd.), onkologický výzkum a zlepšení kvality života pacientů s nádorovým onemocněním (rekondiční programy, provoz nádorové telefonní linky, podpora činnosti 50 dobrovolných členských onkologických organizací po celé ČR atd.) a také finanční podporu dobudování pracoviště pro léčbu nádorů prostaty ve FN Bulovka

Číslo sbírkového účtu:
65 000 65 / 0300 (ČSOB a.s.)
Na sbírkový účet můžete přispívat od 2. 2. 2007 do 31. 12. 2007. Za každý příspěvek předem děkujeme.
.

DÁRCOVSKÉ SMS - DMS KVET

Součástí sbírky Český den proti rakovině jsou dárcovské SMS 87777 ve znění DMS KVET. Přispět můžete v období od 1.4. – 31.12.2007. Službu DMS zajišťuje Fórum dárců. Cena služby DMS je 30,-Kč, LPR obdrží 27,-Kč. DĚKUJEME VÁM

tuto akci podporuje ČESKÁ SKAUTSKÁ ORGANIZACE A SPOUSTA STŘEDNÍCH ŠKOL Smile
tak co přispívali jste na boj proti rakovině? koupili jste si umělý kvítek
(měsíček lékařský) jako symbol boje s rakovinou? Smile

http://www.denprotirakovine.cz/CDpR_plakat.jpg

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Ivča
PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 3:56 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

ne..a rozhodně si nemyslim,že by to stálo za novej topic....ale tak můj názor no.... Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Jája202
PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 5:23 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Ivča napsal:
ne..a rozhodně si nemyslim,že by to stálo za novej topic....ale tak můj názor no.... Mad
tak nemusíš být tak skeptická zasejc jo ?? Smile myslim že to pomůže dobrý věci... a hlavně když se o tom ví... a čím dál tím víc lidí se zapojuje...

kámoši z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství... kámoši
KuRt
PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 7:37 pm    Předmět: Citovat

Mástr
Mástr

Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše

DIE moje peníze sou jenom moje!!!DIE DIE DIE
PříspěvekZaslal: st květen 16, 2007 8:04 pm    Předmět: Citovat

Kabrňák
Kabrňák

Souhlas s Kurtem, Dobrý názor - dát hlas
PříspěvekZaslal: čt květen 17, 2007 9:31 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

já si kytku koupil ... Cool

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Jája202
PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 7:12 am    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

Broupal napsal:
ou jééé Smile hodný pán Smile myslí na budoucnost a zdraví Smile a podporuje boj s rakovinouuu Smile

Broupal
PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 4:26 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

Jája202 napsal:
Broupal napsal:
ou jééé Smile hodný pán Smile myslí na budoucnost a zdraví Smile a podporuje boj s rakovinouuu Smile

No jo, tak nějak už je to pro mě tradice ...

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Klímič
PříspěvekZaslal: pá květen 18, 2007 7:50 pm    Předmět: Citovat

Ultra uživatel
Ultra uživatel

chcete vyfotit mojí sbírku ( jestli jí najdu Very Happy )

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Strana 1 z 1

Přejdi na: