Autor |
Zpráva
|
Jája202 |
Zaslal: pá květen 11, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
vylečit nachlazení... skoro nemůžu mluvit... a jemi blběěě ale ciii do bernu!!!!!!!!! _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: pá květen 11, 2007 1:38 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
napsat dajinkovi ať vezme nějaký film a přijde za frndkou.. pak sledovat film, u toho usnout... a doufat že mě přestane bolet hlava, přestane mi být blbě a ja nevim co všechno.. debilni slunko!!!! _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá květen 11, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Klajfirka napsal: |
napsat dajinkovi ať vezme nějaký film a přijde za frndkou.. pak sledovat film, u toho usnout... a doufat že mě přestane bolet hlava, přestane mi být blbě a ja nevim co všechno.. debilni slunko!!!! |
Heh, prej slunko  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: pá květen 11, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
Klajfirka napsal: |
napsat dajinkovi ať vezme nějaký film a přijde za frndkou.. pak sledovat film, u toho usnout... a doufat že mě přestane bolet hlava, přestane mi být blbě a ja nevim co všechno.. debilni slunko!!!! |
Heh, prej slunko  |
no...:D už ne ani... teď pro změnu schnu.. ještě porád.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: so květen 12, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
nějakým záhadným způsobem nacpat vodárnu do batohu, dofoukat kolo a jet do vedlejší vesnice.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: út květen 15, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
momentálně věnuju nejméně jeden celej večer a to až do půlnoci foru..Abych stihnul přečíst všechny červený témata..a že jich je za ty dva měsíce nemálo  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: út květen 15, 2007 8:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
v páátek odpoledne prahaa.... JOHNY CO DĚLÁŠ V PÁTEK ODPOLEDNE??  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miška31=o) |
Zaslal: st květen 16, 2007 4:18 am Předmět: plán A |
|
|
 Kabrňák

|
V pátek večer....disco Chrášťany...jupíííííí budem pařit s kámoškama a pořádně to rozjdeme..ostatně jako vždy  _________________ Suprová holka se smyslem pro humor..* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st květen 16, 2007 6:21 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
plánuji asi někoho zabít.... když už to jakžtakž urovnám,tak přijde nějaká kráva,začne si vymýšlet pohádky a všechno tim posere....nevim o co jí furt jde....teda spíš vim,jelikož se o to snaží už nějakejch 10 měsíců asi jí tu její hnusnou držku rozkopu...  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: st květen 16, 2007 7:39 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
Ivča napsal: |
plánuji asi někoho zabít.... když už to jakžtakž urovnám,tak přijde nějaká kráva,začne si vymýšlet pohádky a všechno tim posere....nevim o co jí furt jde....teda spíš vim,jelikož se o to snaží už nějakejch 10 měsíců asi jí tu její hnusnou držku rozkopu...  |
WOW ty jsi ale tvrdá a přísná...nechtěl bych tě v noci potkat ve tmavé uličce  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: st květen 16, 2007 8:25 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
KuRt napsal: |
plánuji asi někoho zabít.... když už to jakžtakž urovnám,tak přijde nějaká kráva,začne si vymýšlet pohádky a všechno tim posere....nevim o co jí furt jde....teda spíš vim,jelikož se o to snaží už nějakejch 10 měsíců asi jí tu její hnusnou držku rozkopu...  |
WOW ty jsi ale tvrdá a přísná...nechtěl bych tě v noci potkat ve tmavé uličce  |
a to já bych se asi POSRAL _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
nevíme nic, co jako bude
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: st květen 16, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tikva napsal: |
WOW ty jsi ale tvrdá a přísná...nechtěl bych tě v noci potkat ve tmavé uličce  |
a to já bych se asi POSRAL |
no je fakt,že při pohledu na mě se teda ani nedivim no ...........  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KuRt |
Zaslal: čt květen 17, 2007 7:52 pm Předmět: |
|
|
 Mástr

Založen: 5.2.2006 Příspěvky: 375 Bydliště: KT the best město...najde te tu strašně moc kun(d) jak se na internetu píše
|
no je fakt,že při pohledu na mě se teda ani nedivim no ...........  |
Používáš taky nějaký nástroje když se zlobíš a když trestáš??třeba i nějaký první primitivní...třeba oštěp nebo pěstní klín?? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tikva |
Zaslal: čt květen 17, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no je fakt,že při pohledu na mě se teda ani nedivim no ...........  |
Používáš taky nějaký nástroje když se zlobíš a když trestáš??třeba i nějaký první primitivní...třeba oštěp nebo pěstní klín?? |
klín možná..ale jestli pěstní nevim  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
nevíme nic, co jako bude
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: čt květen 17, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
nabít foťák na jonáše  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: čt květen 17, 2007 8:29 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
zítra odběry krve u doktorky... ale zase ulejvacka celej den a pak ve dvě hodiny a osmnáct minut nasedám do vlaku směr tábor a v táboře přesedám na vlka směr praha a co v praze??? sraz s lidickama ktery se prihlasili na čektelský skautský kurz jooooooooo už se těším... !!!
jen škoda že nebudu na elizabehth v borovanech  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miška31=o) |
Zaslal: pá květen 18, 2007 4:36 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
Dneska je poslední den praxe...takže pohodička ,přijedu domu z Tábora zajdu pro kámošku a jdeme půjdeme na procházku a pak se půjdem domů připravit a večer vyxrážíme do terénu .....kam?.....No přece na diskotéku do Chrášťan...to bude zase skvělá pařba ...jupíííííí _________________ Suprová holka se smyslem pro humor..* |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|