Autor |
Zpráva
|
Iriss |
Zaslal: čt duben 25, 2019 3:06 pm Předmět: |
|
|
Snaživec

|
NN firmu opravdu nemám zájem měnit, jak jsem už psala, šlo spíš o mou zvědavost. Bohatě se spokojím s informacemi co mám, to podstatné mi dávají. Btw už mám od Comfortu přeplatek i vrácený, letos jedou celkem fofry. :D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kukačka |
Zaslal: čt květen 30, 2019 1:16 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Mně přišlo vyúčtování až tento měsíc, a taky mi vrací, takže uf uf, měla jsem trochu divokou zimu, kdy sem byla dost nemocná, tak jsem si topila o něco, víc, ale jsem ráda, že jsem to zmákla. 5stovek dobrých  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Basik |
Zaslal: út duben 28, 2020 8:37 pm Předmět: Comfort energy |
|
|
Začátečník

|
Letošní zima byla hodně v pohodě, moc jsme toho nepropálili a taky tak to vyúčtování vypadalo, nám Comfort vracel, takže musím říct, že jsem docela i ocenil, že nám sundali zálohy, protože teď se nám to hodí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
štefek |
Zaslal: čt červen 25, 2020 11:42 am Předmět: |
|
|
Začátečník

|
My taky energie máme u Comfort energy, v podstatě se nám nabídli jako první alternativa, tak jsme je vyzkoušeli s jejich nabídkou u plynu i elektřiny, vyřízení zastali za nás a pak taky domluvili i přechod od původní dodavatele, kterýmu se to teda moc nelíbilo, ale my si nechali změnu udělat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tarek |
Zaslal: pá srpen 07, 2020 12:06 pm Předmět: Comfort energy zkušenosti |
|
|
Začátečník

|
No oni s tím většinou dodavatelé mívají problém, když se jim oznámí změna, ale jsou i tací, kteří to umí využít a pak dají zákazníkovi lepší cenu jen aby si ho udrželi. A to jsem občas čumel, co jsem dostal za cenu. Myslím si, že tady to bude podobně, a že pak dají lepší tarif s cenou, ale zatím nemám zkušenost protože je měnit nechci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Basik |
Zaslal: pá září 11, 2020 9:39 am Předmět: Comfort energy |
|
|
Začátečník

|
Ano, to už se mi taky stalo, ale stejnak jsem toho využil jen na rok a pak jsem odešel jak jsem původně chtěl, protože tady jsem se dostal ještě k o něco lepší ceně, než byla ta jejich retence. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Richo74 |
Zaslal: čt listopad 12, 2020 3:21 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Já teda ty podpultovky moc rád nemám, takže prostě když změnu firmy, tak změnu firmy a ne že se nechám nahánět zpátky, že mi najednou chtějí dát lepší cenu. Jdu k firmě kde mi jí dají hned a když, tak pak udělám zas změnu. U Comfort En. jsem teďka domluvený na dva roky protože mě ten jejich tarif zaujal, klidně jsem ho mohl mít i na dýl, ale říkal jsem si, že takhle to bude ok a pak když tak uvidím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lakita |
Zaslal: čt prosinec 17, 2020 4:45 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Já jsem si k nim letos v květnu převáděla energie, jednak mi je doporučila kamarádka, že je s nimi spokojená a pak když jsem s nimi telefonovala, tak i kvůli tý slevě co mi dali. U původní firmy jsme nic nedokázala vyhádat, tak jsem jim zamávala a čus. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Richo74 |
Zaslal: čt leden 28, 2021 3:47 pm Předmět: Comfort Energy |
|
|
Začátečník

|
Tak jasně, pokud se k ničemu nemají kor u stálýho zákazníka, tak o něj asi nemají tolik zájem. Dobře jste udělala. Já to teď nějakou dobu nemusím řešit a za tu cenu jsem rád, že to tak mám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lara |
Zaslal: pá duben 16, 2021 12:01 pm Předmět: |
|
|
Začátečník

|
Od týhle firmy máme taky energie, už je to několikátej rok a jsme spokojený, jsem hlavně ráda, že nic nedoplácíme, faktura je pro mě stejnak vždycky stresující, co v ní přijde, ale fakt za tu dobu ani jeden nedoplatek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Radyk |
Zaslal: po květen 31, 2021 5:38 pm Předmět: Comfort energy zkušenosti |
|
|
Začátečník

|
Nedoplatky byly i u mě důvod proč jsem si našel novou a hlavně levnější firmu, Comfort mám teď krátce druhý rok a zatím jsem spokojen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hynek |
Zaslal: út srpen 31, 2021 2:39 pm Předmět: Elektřina od Comfort Energy |
|
|
Začátečník

|
K těm jsem nedávno přešel kvůli lepší ceně, elektřinu mám podepsanou do příštího roku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|