Autor |
Zpráva
|
Johny55 |
Zaslal: út leden 10, 2006 7:45 pm Předmět: Čočky do očisek :) |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno tak sem vám tady vyfotil čočky které si každý den nandavám a vyndavám z mých očíček. Již se mě pár lidí ptalo v tematu vyfoťte své oko, tak sem vám zde vyfotografoval detail. Nedivte se těch kruhových stínů pod nimi, světlo a stín od lampičky.
Tak asi takhle to vypadá, kdo to ještě nikdy neviděl:
Můžu vám říct, když sem je dostal po první, tak sem se asi tak tejden učil nasazovat....je to fakt strašnej nezvyk si něco strkat do očí..... ale tělo si zvykne na hodně věci.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: út leden 10, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
U mě jen ta představa, že si rvu něco cizího do oka vyvolá takovou jakousi kopřivku  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: út leden 10, 2006 11:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Broupal napsal: |
U mě jen ta představa, že si rvu něco cizího do oka vyvolá takovou jakousi kopřivku  |
jako to video jak si ta holka vydloubne voko lžičkou a pak ho sní , vlastně to sem nepatří , ja nevim ja bych radši brejle než něco malýho ve voku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: st leden 11, 2006 10:52 am Předmět: |
|
|
Anonymní
|
Jojojo! Brejle 4eva! jako chapu, ze k necemu sou dost taky nesikovny, sporty a tak, ale proste sou mi sympaticky.. . Lidi s nima a tak¨. . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st leden 11, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno jasný, nosil sem je do 8 třídy a pak už mě začali vadit, při sportu, plavání, blbnutí atd. Tak sem okusil čočky a brýle nosím jen večer u pc....nebo třeba o víkendech když sem doma a tak. Vám třeba pošlu fotečku mě s brýlemi....hech sem k nepoznání......  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Aldaris |
Zaslal: st leden 11, 2006 4:46 pm Předmět: |
|
|
 Dobrý uživatel

|
Fuj, strkat si neco takovyho do voka, to by se mi udelalo spatne. Radsi bryle, v tech bych aspon vypadal inteligentne. Mno, zatim mam zrak v poradku, takze nic. _________________ At last, my experiment is ... completed.
Der Herr von Pardubitz.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: st leden 11, 2006 6:17 pm Předmět: |
|
|

|
Mno jasný, tohle říkaj všichni, ale když nosíte brýle 12 let tak pak už si začnete říkat....jak se všichni maj že nemaj starosti o ně, kam je dát když se de koupat, nepoškrábat atd. Mno ale silně uvažuji až mi bude 18 nad operací (laser) když by to vyšlo tak si ani neumíte ředstavit co by to pro mě bylo....furt mám starosti i s čočkama, každý večer vyndat, ráno nandat.....každý den čistý rostok....Mno prostě něco za něco.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Linux |
Zaslal: st leden 11, 2006 6:53 pm Předmět: |
|
|

|
mam porušenej barvocit a vidím ostře, takže v poho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sergei |
Zaslal: čt leden 12, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
 Kabrňák

|
<:Johny:> napsal: |
Mno jasný, tohle říkaj všichni, ale když nosíte brýle 12 let tak pak už si začnete říkat....jak se všichni maj že nemaj starosti o ně, kam je dát když se de koupat, nepoškrábat atd. Mno ale silně uvažuji až mi bude 18 nad operací (laser) když by to vyšlo tak si ani neumíte ředstavit co by to pro mě bylo....furt mám starosti i s čočkama, každý večer vyndat, ráno nandat.....každý den čistý rostok....Mno prostě něco za něco.....  |
Aha, na to bych řekl něco jako "Tak abyste se nehádali, kdybych si vybíral mezi čočkama a brejlema, zvolil bych si laser"  _________________ Fotoweb městské hromadné dopravy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beastie |
Zaslal: čt leden 12, 2006 4:08 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Ja se mvzdycky straslive moc chtela barevny cocky..delaj se takovy kocici oci,nebo smajliky..ale nemam zatim 2000,- na vyhozeni az jindy,az budu bohata :D .gif) _________________ I´m going to kill you next time ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: so leden 14, 2006 3:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
mně se vždycky strašně líbily brejle. pamatuju si že jsem jednu dobu dokonce nosila brejle jen se sklama.... :D prostě jen tak  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: so leden 14, 2006 11:41 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po leden 16, 2006 12:23 am Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Jo, brejle se mi taky líbí. Dost lidí mi říka, že mě slušej a já si to teda myslím taky Smůla. že žádný nenosím. I když vlastně mohl bych, mám asi 0,5 D astigmatismus na obě oči, takže ale jen na řízení, nebo k počítači :-? _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: pá leden 20, 2006 10:56 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Ja nosim bryle (ted mam vod vanoc novy...ouplne ujety ) a sem s nema spokojena...FAKT... ale nekdy mi dost vadej, treba na koupaku nebo v tanecnich......no a nejhorsi je to v zime, kdyz se mi porad zamlzujou, ale ... aspon vidiiiim .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: st únor 08, 2006 5:33 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
to ja nikdy bryle nechtěla......libí se mi ,ale strašně mi vadí když je mam na sobě......tohle jsem si řikala asi před rokem,ale už jsem si na ně zvykla.Vypadám sice strašně,ale po doma to je dobry....hlavně že vidím na icq a sem co pišu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: pá únor 17, 2006 6:14 pm Předmět: |
|
|
 .

|
hejky,uz docela dlouho kutim nase,at mi ty cocky poridi,tak doufam ze budou,jelikoz se mi porad nechce nosit bryle po kapsach,nebot je na ocich neustale nenosim,...a ani nechci,v nich vypadam jak desnej sprt,..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Inquiete |
Zaslal: ne prosinec 17, 2006 1:17 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
 _________________ Nepřibližuj se ke koze zepředu,
ke koni zezadu