Autor |
Zpráva
|
***** |
Zaslal: po leden 16, 2006 1:36 pm Předmět: peníze..... |
|
|
Organizace Hebmilo

|
tak mě napadla taková dobrá hlasovací otázka...
když chcete po rodičích peníze, zeptají se vás prvně na co chcete nebo kolik chcete? nebo se ptají na něco jinýho? (nebo vůbec? :mad: )
a jakým způsobem je z nich "taháte", když vám nic nechcou dat?
je to trochu blbý téma, ale aspoň jednou za čas něco chcete ne?
btw téma je spíš pro ty, co nic nevydělávají, ne pro starý, zaměstnaný...
začnu... já po nich peníze moc nepotřebuju, oblečení a tak mi koupijou oni... a do hospody nechodím, takže dotace na tohle taky nejsou potřeba akorát na nějaký věci, třeba pam. karta do mobilu a tak... to jim řeknu
a ptají se samozřejmě "na co potřebuješ?"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: po leden 16, 2006 3:08 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
No, já osobně nejspíš spadám do tý kategorie "starý a (ne)zaměstnaný", tudíž o peníze si už raději neříkám, jinak bych se se zlou potázal  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: po leden 16, 2006 4:15 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no... takže když chci tak si řeknu.... většinou na víkend.... máma se zeptá kolik potřebuju a pak mi to dá  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: po leden 16, 2006 4:20 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
noo pytaju sa kolko chces? pretoze im najskor ja vopred poviem dovod mojej pozicky...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: po leden 16, 2006 8:31 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
inu, ja sem nad tim premejslela a penize si ani nejak tak od nich neberu... jako jednou za par mesicu na kredo, ale jinak vyzivam z toho co mi da babca na vanoce, narozky, vlikonoce, svatek a tak .) a kdyz uz sem nutne svorc, tak si teda reknu no, ale jelikoz kapesny nedostavam a nechodim za rodicema moc casto a spis pro maly obnosy, tak s klidem "kolik potrebujes?" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|