Autor |
Zpráva
|
dejnaa_O: |
Zaslal: pá leden 27, 2006 12:22 pm Předmět: NOHYYYYyyyyyy a RUCEEEEEEeeeeeee |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no.. někde jsem tady už dávno četla takovej jako ..... "dotaz" jestli bysme rovnou nechtěli vytvořit téma vyfoťte své nohy. tak... jsem tu prosbu vyslyšela a je to tady :D ;-) a přidala jsem i ruce takže postujte postujte
 _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá leden 27, 2006 12:30 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno tak jako to sem opravdu nečekal.....to je docela moc.... ale s Alvenem zapozujem naše bicáky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: pá leden 27, 2006 2:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
A co tak vyfotit... rovnou celý akty... :?:  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá leden 27, 2006 2:35 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Ci2o napsal: |
Nadrženec nadrženej  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: pá leden 27, 2006 2:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Broupal napsal: |
Nadrženec nadrženej  |
JJ.... to jsem prostě já...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá leden 27, 2006 4:18 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
mno to je fakt....jako vpoho máme tu vlasy, oči, nohy, ruce, zadečky...... mno pěkný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: pá leden 27, 2006 4:21 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
<:Johny:> napsal: |
mno to je fakt....jako vpoho máme tu vlasy, oči, nohy, ruce, zadečky...... mno pěkný  |
No, copak nám tady ještě chybí ... :?: :?: :?:  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: pá leden 27, 2006 6:59 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
pipinky a sulinci ze jo vole :?: :?: :?: :?: :?:  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: pá leden 27, 2006 11:24 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
jako já nevim no... teďka nejsem střízlivá přiznávám... ale prostě vy vždycky hodně keců a žádný exptra fotky.... já se tu snažim aby nám tu ta galerie nezmírala a vy furt jenom komentujete a skutek utek _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so leden 28, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
cizo :D jako... myslim že ti stačilo u kolemana ne?  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:13 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
myshi napsal: |
cizo :D jako... myslim že ti stačilo u kolemana ne?  |
U kolemana??? Myslíš jak jsme tam všichni (asi 20 lidí) tancovali polonazí????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
U kolemana??? Myslíš jak jsme tam všichni (asi 20 lidí) tancovali polonazí????  |
polonazí? :D myslim že jenom ve spodním prádle apak sme byli s filipem v ložnici a koukali z okna a lukáš seděl na parapetu v kuchyni a kouřil a chcal dolů :D _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:28 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
polonazí? :D myslim že jenom ve spodním prádle apak sme byli s filipem v ložnici a koukali z okna a lukáš seděl na parapetu v kuchyni a kouřil a chcal dolů :D |
jj tak to oba myslíme na jednu akci... řekl bych že byla jedna z nejpovedenějších za minulý rok.... :-? :-? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
jo přesně... to bylo nejvíc.... fakt :D jak sme tam s filipem dole šmelili tu druhou flašku vodky uplně sami :D a pak jak byly vždycky ty dvojice buď v ložnici nebo u kolemana v pokoji :D ajak sem tu vodku zapíjela vodou se šťávou a pak umývala hrnek :D no moooooooc  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
ted si tak vzpominam ze u kolemana byly akce 2 ta jak jsme tam tancovali skoronazí tak to byla druha... protoze na te jedne jsem jeste chodil s hanci.. a na druhe jsem kutil janci... a nějak mi ty vzpomínky nešly k sobě...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no joooo :D tak to byla tadruhá :D tam ste přece seděli u toho houpacího křesla ne?  _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: so leden 28, 2006 10:37 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
no joooo :D tak to byla tadruhá :D tam ste přece seděli u toho houpacího křesla ne?  |
jj to byla ona... si ještě pamatuju.. že jsem byl trošičku připity a chtěl jsem skočit z okna...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|