Autor |
Zpráva
|
Lejzr |
Zaslal: ne únor 05, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Ja nejsem dobrej agent, ja sem tajnej agent.
Tajný seznamovací agent |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: ne únor 05, 2006 5:38 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Milý Johny,
je mi lito, ale zadneho snipra si na me neposlal.
Poradil bych ti lecbu pomoci ostatnim, proto jdi a rozdavej se. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: ne únor 05, 2006 7:01 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Tak sem udělal.... byl sem s Jokerem cvičit a rozdal sem se tam nějakejm slečnám ale začali po mě házet závaží , tyče atd. au opravdu to nebylo příjemné..... :x |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: út únor 07, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
<:Johny:> napsal: |
Tak sem udělal.... byl sem s Jokerem cvičit a rozdal sem se tam nějakejm slečnám ale začali po mě házet závaží , tyče atd. au opravdu to nebylo příjemné..... :x |
huaha... docela krutý... vrátil si jim to aspon?? :?:  _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: ne únor 12, 2006 9:20 pm Předmět: |
|
|
 .

|
seznamovaci agente,..jednu prosbicku bych mela,.....SEZEN MI UZ KONECNE NEJAKEHO CHLAPA !!!!!!! tady v te riti sveta kde bydlim nikdo neni,...a uz mi z toho zacina splouchat na majak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 1:51 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
Cťený seznamovací agente.
Hledám pohlednou mladou dívku(15-1 ,nemám specifický vkus,ale spíše krátké nebo pokud ldouhé,tak vlnité vlasy,dívka menšího vzrůstu.
Měla by mít určite smysl pro humor,měla by být otevřená,upřímná,měla by mít ráda muziku,lidi okolo sebe. Neměla by to být žádná fiflena,ale svaté holky taky neberu.
Víš co? Zapoměn na to. Stačí mi holka která má jenom jednu vlastnost: Má mě ráda. _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: st únor 15, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
připada mi že všichni vymizeli ze světa.....!!!Chodím každy den 1,5km a nikdy nikoho nepotkam natož nejakeho klučinu..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Namael |
Zaslal: st únor 15, 2006 7:33 pm Předmět: |
|
|
 GigaMástr

|
efendi napsal: |
připada mi že všichni vymizeli ze světa.....!!!Chodím každy den 1,5km a nikdy nikoho nepotkam natož nejakeho klučinu..... |
hehe,tady u nás ve vesnici bydlí jenom 3 holky: jedný je 12,druhý je 13 a třetí je 8,dvě z toho sou mý segry... _________________
Nejhorší co můžeš udělat,je lhát sám sobě.
Say what you mean,Mean what you say
Do one thing everyday that scares you
Read the directions, even if you don’t follow them
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: čt únor 16, 2006 3:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Namael napsal: |
efendi napsal: |
hehe,tady u nás ve vesnici bydlí jenom 3 holky: jedný je 12,druhý je 13 a třetí je 8,dvě z toho sou mý segry... |
tak to je ještě lepší než u nas .......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: čt únor 16, 2006 3:45 pm Předmět: |
|
|
 .

|
Lejzr napsal: |
Milý Johny,
je mi lito, ale zadneho snipra si na me neposlal.
Poradil bych ti lecbu pomoci ostatnim, proto jdi a rozdavej se. |
normalne pro sniper si do Iraku nebo na cerny trh zajedes,ale ze bys mi privezl chlapa,... :?: a kdyz uz se ma Johny rozdavat,...nezapomente na me  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: pá únor 17, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Namael napsal: |
Cťený seznamovací agente.
Hledám pohlednou mladou dívku(15-1 ,nemám specifický vkus,ale spíše krátké nebo pokud ldouhé,tak vlnité vlasy,dívka menšího vzrůstu.
Měla by mít určite smysl pro humor,měla by být otevřená,upřímná,měla by mít ráda muziku,lidi okolo sebe. Neměla by to být žádná fiflena,ale svaté holky taky neberu.
Víš co? Zapoměn na to. Stačí mi holka která má jenom jednu vlastnost: Má mě ráda. |
Mily Namaelicku,
tvuj problem je zavazny, ale presto mam reseni. Odjed do Jizerskych hor, zajed do vesnice zvane Bratrikovice a poptej se na mistniho myslivce. Az budes u nej odkup od nej jeden maly krmelecek v strani nad restauraci Helmutuv bunkr. Tam si vybuduj krasne prostredi a soustred se na mistni samicky. Pozor vsak na mistniho jelena Pavlika - poznas ho podle batikovanych parohu- ten je agresivni a svoje samicky si ochrani.
Ozvi se az budes na stanovisti
Tajný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joker |
Zaslal: po únor 20, 2006 12:43 pm Předmět: |
|
|
GrandMáster

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 442 Bydliště: Praha - 4, Šeberov..ty řitopichu!!
|
Myli tajny agente hledam milou peknou divku s krsen dlouhymi a hubenymi nadry sezenes mi ji? Protoze nikoho takoveho neznam Tvuj Vpichdoděr _________________ Joker
It´s good to be bad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kroci |
Zaslal: po únor 20, 2006 12:44 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 24.11.2005 Příspěvky: 2416 Bydliště: P-Town rulezzz
|
tak tohle tema nemoch vymyslet nikdo jinej  _________________ Hlavní zakladatel AntiŠumu
>>>:.Kroci.:<<< |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po únor 20, 2006 5:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Já taky někoho chci... ....měl by bejt pěknej,bohatej asi tak 17-18 let,měla bych ho mít vždy při ruce,abych si taky mohla užít.....existuje někdo takovej??Dyť nechci tak moc,ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|