Autor |
Zpráva
|
sunii |
Zaslal: čt únor 09, 2006 8:32 pm Předmět: (. Co mi naposled udelalo radost? / rozesmalo me? .) |
|
|
Anonymní
|
Na co se tesis? Co te potesilo? Nejaky pozitivum dneska nebo tak. . . prece se nebudem furt utapet v krizich i kdyz to je dneska asi v mode.
tak ja budu "aut" a reknu vam, ze dneska me fakt potesilo, ze mi mama oznamila, ze na vikend jedou s tatou na chatu, yeaaaah .)
Naposledy upravil sunii dne pá červenec 21, 2006 11:33 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: čt únor 09, 2006 8:34 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
efendi |
Zaslal: čt únor 09, 2006 8:39 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
dneska mě potešilo když mmi kamošky ze zakladky řekli že mě zvou na pizzu a pak ještě na vodnici!!!Sice mi bylo stošku blbě z vodnice ale tak dalo se...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alven |
Zaslal: čt únor 09, 2006 8:55 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
tesim se az vypadnu z prahy a na stredu :] _________________ IT IS INEVITABLE. hehe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broupal |
Zaslal: čt únor 09, 2006 11:59 pm Předmět: |
|
|

Založen: 18.11.2005 Příspěvky: 1815 Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)
|
Mě dnes sakra potěšilo, když mi zavolala vedoucí a řekla mi, že dnes nemusim do práce, že je zavřeno  _________________ Broupal - ten, co tě na ... houpal
Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá únor 10, 2006 11:07 am Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Sakra teď sem se vzbudil a fakt nevím co mě potěšilo.... jo možná včera když mě na chvili přestalo bolet v krku...ale ted ráno tam mam zase boje.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: pá únor 10, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
Nooo tak mě potěšil včera kámoš který koupil flašku a hnedi jí se mnou stáhl.. jinak taky pozvání od jedné slečny k ní domů.. :mad: _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: pá únor 10, 2006 2:11 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
ze je patek decka o.) yeaaah! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: pá únor 10, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
SunnyCZ napsal: |
COOOOO??? Ty máš radost.. ty prázdniny šíleně utekly... _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunii |
Zaslal: pá únor 10, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
Anonymní
|
Ci2o napsal: |
COOOOO??? Ty máš radost.. ty prázdniny šíleně utekly... |
nam zacinaj az ten dalsi tejden, ten co bude po tomhle... ./ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: pá únor 10, 2006 10:22 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
Ci2o napsal: |
COOOOO??? Ty máš radost.. ty prázdniny šíleně utekly... |
nam zacinaj az ten dalsi tejden, ten co bude po tomhle... ./ |
To máte super.. nám teď končí.. ale tento tyden je první turnus lyžáku.. takže se moc učit nebudem.. a další týden jedu na lyžák já.. takže pohoda.. _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kinte |
Zaslal: pá únor 10, 2006 10:27 pm Předmět: |
|
|
 GrandMáster

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 444 Bydliště: Praha 12 - 6 + 4 :D
|
páááátek a tejden volna :-?  _________________ No ... právě !
>>>:.Kinte.:<<<
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá únor 10, 2006 10:28 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
yea souhlas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: ne únor 12, 2006 5:11 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
těšim se na úterý
1. jdu ke kadeřnici
2. přijede vojtíšek tak doufám že se uvidíme .gif) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@to |
Zaslal: ne únor 12, 2006 5:14 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 1.12.2005 Příspěvky: 1498 Bydliště: Banska Bystrica SVK
|
dnes ma potesilo ze som na zapase dal gola a po zapase boli otvorene sprchy tak som tam pod tym stal 20 minut a nic nerobil  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: ne únor 12, 2006 6:54 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
M@to napsal: |
dnes ma potesilo ze som na zapase dal gola a po zapase boli otvorene sprchy tak som tam pod tym stal 20 minut a nic nerobil  |
Ehm nějak mi to asi uteklo.. co hraješ?? :?:
jinak to s tou sprchou je fakt super.. to dělám taky třeba i po tréninku..(fotbal) .gif) _________________ Ci2o@seznam.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dejnaa_O: |
Zaslal: ne únor 12, 2006 7:26 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 17.11.2005 Příspěvky: 2979 Bydliště: jedna folklorická vesnice s převahou komoušských budov na míle vzdálená od jakékoliv civilizace
|
no tak teďka mám maximální radost protože v PÁTEK jedu do PHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY .gif) _________________ _in loove_ .. ... . .. . rozsypalo se mi too ^^'
Baf! :O
tady! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|