Autor |
Zpráva
|
Linux |
Zaslal: čt leden 19, 2006 4:32 pm Předmět: Zábava, když se nudíte! |
|
|

|
Tak, kdo napíše příběh na téma Doom tak to má u mě! Nenapadá mě totiž žádnej příběh.
Pozn. Chtěl jsem to dát do Doom 2, ale zdálo by se mi to odložený a tady to je jen limitovaně.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt leden 19, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno tak něco se pokusím vymyslet.
Uvod, zápletka, hlavní stať, závěr. To je pomalu slohovka Mno něco musíme vykoumat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kdo.vi |
Zaslal: čt leden 19, 2006 7:59 pm Předmět: |
|
|
 Jednička

|
Paneboze, me ten sloh provazi vsude omg  _________________ Brambory uz nevarim... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: čt leden 19, 2006 8:09 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
hlavní je osnova, ta je základ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ci2o |
Zaslal: čt leden 19, 2006 8:16 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 9.1.2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: myslim že myshi to vystihla dobře tak co k tomu dodat... prostě VIDLÁKOV
|
kdo.vi napsal: |
Paneboze, me ten sloh provazi vsude omg  |
jj s mojí slohovkou nepočítejte... ja když naposledy psal sloh tak jsem chytnul za 4  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: čt leden 19, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|

Založen: 16.11.2005 Příspěvky: 5871 Bydliště: Praha 4 (vesnička na kraji jižního města, běhaj nám tu i slepice :D )
|
Mno jako nejde o slohovku, jen o nějakej fajn přípěh. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lejzr |
Zaslal: pá leden 20, 2006 12:58 am Předmět: |
|
|
 GrandMáster

|
Byl jednou jeden týpek, jmenoval se Dominik. Byl však nehorázně vysokej a tak mu lidi říkali Doominik. Jednou šel Doominik na procházku lesem a uviděl kamaráda Josefa, v mžiku se za ním rozeběh, zakopl o zrádný kořen a říká do "p.....le ja se na to vys...u" Pepik ho naštěstí slyšel a ptá se ho "doominiku proč máš tak dlouhé nohy?" a Doominik mu odpovídá "to víš synu, já ti ani nevim". Pepíkovi to však nedá a jde se zeptat babky Matildy, cestou vsak zakopne o kořen a říká "aaaaaaa já padám Doom" a konec jména nedořekne protože si rozbije hlavu o ostrej kámen a příjde o život. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: pá leden 20, 2006 6:52 pm Předmět: |
|
|

|
V roce 2080 Zemi začali okupovat stvůry z ostatních planet a galaxii. miliardy lidi zepřeli a přežili jen ti co se schovali či si nějak poradili :D . (ty budeš jeden z nich) Nejprve se musíš dostat z úkrytu, kde si se celou dobu schovával. Měl by si zničit jejich hlavní elektrárnu, kterou si postavili na zemi. stačí tam stisknout pár tlačítek a máš vyhráno (sebedestrukce). Bez elektřiny nic dlouho nezmůžou a zahynou, jelikož je celá planeta zničena a oni potřebují roztok pro život, který se dokáže vyrobt jen díky elektřině. po dostaní z ukrytu...pokračuješ dále směr hlavní elektrárna.....
/// mezi tím by se ještě něco vymyslelo...je to dost scifi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lamax |
Zaslal: ne leden 22, 2006 6:07 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<:Johny:> napsal: |
V roce 2080 Zemi začali okupovat stvůry z ostatních planet a galaxii. miliardy lidi zepřeli a přežili jen ti co se schovali či si nějak poradili :D . (ty budeš jeden z nich) Nejprve se musíš dostat z úkrytu, kde si se celou dobu schovával. Měl by si zničit jejich hlavní elektrárnu, kterou si postavili na zemi. stačí tam stisknout pár tlačítek a máš vyhráno (sebedestrukce). Bez elektřiny nic dlouho nezmůžou a zahynou, jelikož je celá planeta zničena a oni potřebují roztok pro život, který se dokáže vyrobt jen díky elektřině. po dostaní z ukrytu...pokračuješ dále směr hlavní elektrárna.....
/// mezi tím by se ještě něco vymyslelo...je to dost scifi  |
to je dost scifi .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila |
Zaslal: pá únor 10, 2006 12:31 pm Předmět: |
|
|
 Favorit

|
Tak jo... příběh. Doom je ve skutečnosti nigerijský konzul. U nich v nigerii mají všichni AIDS a hádejte, od koho ho asi tak chytli?? Doom je velký černý střelec!!! Seru na něj! _________________ Tobrý ten meine lieber lidé. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: st únor 15, 2006 6:42 pm Předmět: |
|
|
 .

|
tak jako alespon nekdo ma hlavu na sci-fi,...chlapci,...gratuluju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny55 |
Zaslal: so únor 18, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|

|
dííííík  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivule:-) |
Zaslal: so únor 18, 2006 7:31 pm Předmět: |
|
|
 .

|