Obsah fóra  Obsah fóra
FAQ FAQ  Obchůdky  Hledat  Hledat   Seznam uživatelů  Seznam uživatelů   Uživatelské skupiny  Uživatelské skupiny
Registrace  ::  Přihlášení Soukromé zprávy

Přidat nové téma  Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 jak na to? tudududuu :P « Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » 
spamujete?:D
ano, pro prachy
30%
 30%  [ 3 ]
ano, ze zvyku
20%
 20%  [ 2 ]
nejsem si vědom/a
50%
 50%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 10
Autor Zpráva
Broupal
PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 2:59 pm    Předmět: Citovat

Bydliště: Nejmenované město na pomezí Čech a Moravy (přechodně též jedno velké město uprostřed Republiky)

Riviera Kid napsal:
Broupal napsal:
Riviera Kid napsal:
jelikoz v nasi sekci spam trochu redukujeme, spamujeme alespon tady Very Happy jinak se omlouvam teda za ty topici s tema linkama na download ale myslel jsem, ze by to nekomu mohlo udelat radost

Jo, tak to samozřejmě ničemu nevadí, to ani není spam. Já je teda bohužel moc nevyužiju, protože PM na RS jaksi nevlastnim.
Každopadně SPAM je, když Klímič do 3 příspěvků napíše 3 písmenka: A N O
Takže takto prosím ne, v našich dalších sekcích budeme SPAM taky náležitě redukovat.

Jinak ještě malá informace pro spammery:
Pokud napíšete spam-příspěvek, připíšou se vám FM a někdo (Já, Johny55, ...) vám ho smaže, tak se zároveň s ním smažou i ty FM za něj. Very Happy Very Happy

tak ja taky na RS nevlastnim premium account ale stahnout se to casem da. treba tedka stahuju SG cesky. jinak se snazim i hazel linky na jiny upy ale moc jich neni

No, já zrovna teď stahuju DVD Auta, má to 47 částí ... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Předtím sem stahoval DVD Shreka asi 2 měsíce...
Já to mám blbý v tom, že se k netu dostanu jen občas, což je pěkně na hovno. Nechápu, proč všichni jedou ten rapid, když sou mnohem lepší služby. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Arnoštek je prostě boží (vol. 1) (vol. 2)
Liga pro potírání SPAMu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma  Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2 Strana 2 z 2

Přejdi na: