|
Vzpomínky... |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Autor |
Zpráva
|
tikva |
Zaslal: po březen 26, 2007 9:46 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 23.1.2006 Příspěvky: 1324 Bydliště: Klatovy a koleje okolo vedoucí do zaprděných prdelý.
|
RuSo. napsal: |
Jája202 napsal: |
tikva napsal: |
tikva napsal: |
sem si jako vzpomněl tedka na základku,jak sme s Rusem na výletě dělali ninji..prej: když jednou bliknu,tak je čisto,když bliknu dvakrát tak máte stát,když třikrát... a běhali sme s trikama přes hlavu po celým campu od chatky k chatce ... aaaach jooo :D "sejdeme se na severní straně lesa" .gif) |
Ach jo to byly časy.... Základku bych vrátil, omg to bylo báječné....
Hej Tikvo pamatuješ jak nas učitelka zavřela v chatce a ja sem neměl kde chcat tak sem chcal do flašky od koly a vona zrovna přišla a koukala na meho pindu jak chčiju do lahve... to byly časy omg  |
to bylo krásné jak si pak chvátal ho zandat a nachcal si přitom ještě do odpadkovýho koše..To bylo fajn,druhej den nás nepustila do vody,že prej máme ještě zbytkovej alkohol v krvi,mrcha  |
Hej ale chudák Anča dostala kotel na tom vcyletě to jo.... Musím tam zajit už se na ně taky mrknout, někd ypudem ne? Zapečeme.... |
wauuuuuuuu zajímavéééé zažitky... asi bych nechtela být vaše třídní ale teda srandy ste si užili dost to jo  |
No to ja taky ne Jsme byli fakt ti nehodnější žáci  |
v celým západočeským kraji  _________________ vyrvu ze sebe úplně všechno
slyšíš ty hlasy?Drž hubu děvko
nevíme nic, co jako bude
halucinace,jsou tady všude |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivča |
Zaslal: po březen 26, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
<Johny> napsal: |
Ivča napsal: |
Ivča napsal: |
vzpomínám na staré dobré časy mého mládí
 |
Omg 135cm bych neskočil ani náhodou omg  |
no já bych řekla,že tohle ani moc není.....mám skočeno o malinko víc,ale tohle jsem zrovna našla v kompu....  |
heh hustý...škoda že si se na to vyprdla  |
no taky mě to občas zamrzí,že jsem s tim sekla,ale nenadělám nic.....když se k tomu v budoucnu nevrátim,tak bych k tomu aspon chtěla jednou vést své děti
ruso. no na běh jsem se jeden čas taky soustředila,ale přece jen skok do výšky to překonal......ačkoli je celkem dobrý,že jsem tak malá a skočila jsem na svou postavu celkem dost vysoko  _________________ Orální sex - když se o tom hodně mluví, a nic se neděje...
Nic se neboj jedné pusy,na světě se líbat musí ...
Je lepší být krásná než chytrá, protože průměrný muž lépe vidí, než myslí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jája202 |
Zaslal: pá duben 13, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

Založen: 18.6.2006 Příspěvky: 2079 Bydliště: tam kde je mi dobře... :-)
|
äktuálně vzpomínám... na jednokrásný období.... který skončilo......... na lásku... nešťastnou..... ale krásně vzpomínám.... na ty pěkný časy..... chvíle... akce.... přání.. touhy... tužby... sny.... _________________
z přátelství může vzniknout láska, ale z lásky už málokdy přátelství...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Klarke_frndke |
Zaslal: so duben 14, 2007 5:51 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
pár dní v maďarsku, topení se v termální vodě.. v tom hnusu..:D aaaa na reakce němčourů..:D někteří přikrývali dětem oči a tak:D a jiní si to ještě chodili fotit:D
|
 |
Klímič |
Zaslal: so duben 14, 2007 6:30 pm Předmět: |
|
|
 Ultra uživatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |